Najnovšie recenzie zo sekcie Vstavané rúry
- množstvo funkcií,vrátane samočistiacej
je to rúra s množstvom funkcií, akurát je trošku zložitejšie sa ich naučit
+cena
- veľmi dobrý výrobok, pomer kvalita/cena
- Elegantný dizajn, praktické funkcie a kvalitné prevedenie.
Výrobok mi odporučili v predajni elektrolv.sk , kde som ho aj zakúpila.
Odporúčam.
- Spoľahlivosť
Do prvej kuchyne vr 2007 sme zakúpili kombi Nováky sporák s el rúrou zn Gorenje. Dobre slúžil a ďalej slúži na chate bez problémov. Aj s tohto dôvodu sme do do novej kuchyňe vybrali vstavaný SET od Gorenje .. nemali sme žiadny dôvod opustiť tohto výrobcu. Zakúpené v máji .. všetko funguje ako má a plus dobre vyzerá
- Skvelá cena a výrobok
Pekný dizajn.
Vyborne !!! Určite odporučam, Jednoduche ovladanie a pekyn design
- Dá sa vybrať jedno z predných dvojskiel a priestor vyčistiť.
- Zvukové signály časovača sú dosť tiché.
Zatiaľ som v nej piekol iba raz, ale nebol žiadny problém.
- Dizajn
tichy chod a skvela udrzba
Pečie výborne, som maximálne spokojná.
- Spĺňa moje očakávania
- pečie rovnomerne
- prednastavené programy pečenia
- pekné smaltované veľké plechy
- 2x teleskopický výsuv
- rúra sa veľmi rýchlo zohrieva
- objem rúry
- veľmi pomalé zatváranie dvierok
- neefektívny čistiaci program
- horúce dvierka
- dvierka je možné mať pootvorené iba ak sú otvorené aspoň do 1/3, čo je príliš veľa a zaberá to veľký uhol v priestore
- hluk
- vykúrite celú kuchyňu
- sama od seba sa vypína počas pečenia
- ťažkopádne ovládanie cez koliesko, to koliesko je ako tlačidlo a slúži na potvrdenie výberu, za mňa najhlučnejšie tlačidlo aké v poslednej dobe vyrobili
- dotykový displej reaguje spomalene a niekedy je potrebné stlačiť aj niekoľkokrát aby zareagoval
Veľmi pomalé zatváranie dvierok - teplota sa zníži, zápara pri pečení chleba sa odparí aj keď zavriem dvierka sama, automaticky ich systém pootvorí a následne zatvorí. Neefektívny čistiaci program, vyskúšaný 2x a rúra vyzerá ako predtým, takže ostáva len drhnúť ručne.
Rúra disponuje funkciu 3skla pre chladné dvierka, ale nie je to pravda pri rúčke sú dosť horúce. Asi preto, že je tam zle nastavený systém chladenia elektroniky, kedy veľké množstvo horúceho vzduchu vychádza von nad dvierkami. Teda pri pečení si rúrou vykúrite celú kuchyňu, ak ju máte pod sporákom, je to veľmi nepríjemné, teplo pri varené a súčasnom pečení je neznesiteľné, lebo fúka práve na vás.
Rúra pri pečení neustále praská, ako keď ste vo fínskej saune. Niekedy v nej strašne buchne pri chladní, asi nekvalitný materiál.
Chýba mi funkcia kysnutie cesta.
Ak pečiete na programe dolný a horný ohrev pečie naozaj krásne, rovnomerne a dobre drží teplotu. Ak už ale využijete teplý vzduch a ešte aj viac plechov, pečenie je nerovnomerné po okrajoch spáli v s strede málo dopečené.
Ak hľadáte skvelého pomocníka, s ktorým budete spokojní, toto nekupujte.
- Funkcie, ovládanie, design
- Možnosť nastavenia vypnutia
- Minútky
- Ventilátor sa nedá vypnúť pri žiadnej funkcii
- Nezaškodil by ešte jeden plytký plech navyše
Celkom slušná teplovzdušná rúra s pekným designom a skrytými ovládacími prvkami.
Jednoduchá ovládanie, jednoduché nastavenie hodín a čo je úplne super je nielen možnosť nastavenia vypnutia, ale aj možnosť nastavenia signalizácie a tým použiť rúru aj ako minútky pri iných činnostiach v kuchyni.
Teplovzdušný ohrev je super, dokonca sa automaticky sám vypína po dovarení. Ale to čo mi najviac vadí je nemožnosť vypnutia ventilátora aspoň pri niektorých funkciách.
Cena by tiež mohla byť o čosi nižšia a Electrolux by rozhodne neskrachoval keby v príslušenstve boli miesto jedného plytkého plechu dva.
- na elektricej rúre oceňujem odložený štart a ukončenie prípravy
- distribúcia tepla je výborná, rovnomerné pečenie
- reálna teplota je zobrazovaná počas pečenia na displayi
-chýbal mi návod v slovenčine v tlačenej verzii; stiahol som si ho a vytlačil, je to maličkosť ale je to už trochu diskomfort
- dobrá cena a jednoduché ovládanie
- Funguje super ,pečie
super spickova rura
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »