Najnovšie recenzie zo sekcie Vstavané rúry
- funguje
Este sme nevyskusali
Zatiaľ v skúške ale dizajn super. Spokojnosť
- Pekný design
- Veľa programov a funkcii
- Úsporná
Výrobok sa mi pozdáva veľmi kvalitný. Ešte som ho len vyskúšal zapnúť a či hreju špirály. V prevádzke bude neskôr po zabudovanie do kuchynskej linky.ďakujem
Spokojnost.
zatiaľ všetko O.K
- Klasika: posledny vystavemy kus a oskrety.
- Pečie výborne
- Dostatok programov na domáce pečenie
- Cena zodpovedá kvalite
- Príslušenstvo na pečenie parou nie je dodávané súčasne s rúrou
Rúra pečie a funguje tak ako je v jej popise. Sme spokojní s výberom rúry - je to ovšem skúsenosť zatiaľ len po troch či štyroch pečeniach. Nepiekli sme v nej ešte napr chlieb, či veľký kus niečoho.
Čas ukáže, ako bude fungovať napr čistenie rúry a ako sa prípadne zhorší "výhľad do rúry", keď sklá dvierok sa prišpinia. Teraz je výborný prehľad o pečení.
Škoda, že dvierka rúry nie sú s tým pomalým dovieraním, ale to sme vedeli vopred a bol to náš cenový kompromis.
Ovládanie je fakt až primitívne jednoduché, ako to niekto už písal v svojej recenzii.
- k rúre nebol priložený slovenský manuála to je teda fakt blbé
- Je perfektná, lepšiu som za super cenu som nenašla.
Neviem zhodnotiť, ešte nie je namontovaná. Čakám na kuchynskú linku, ktorá príde v decembri.
- plastové ovladače
jednoducé funkcie, ale presne také som chcel
pekný retro dizajn
- Plno funkcií, možnosť prípravy jedla spôsobom sous vide
zatiaľ je doma len týždeň použitá bola len dvakrát všetko FAJN
- Skvely pomer cena kvalita
Krátka doba zatial v poriadku.
- pekný dizajn.
- Nefunguje nám pečenie s parou, Vôbec nejde para. Momentálne riešim vrátenie výrobku
Nesplnila moje očakávania.
Reakcia značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Vážíme si času, který jste jejímu zaslání věnovali. Je nám velmi líto, že máte výrobkem naší značky takovouto zkušenost a nastala závada. V případě závady je Vám k dispozici naše zákaznické centrum, kde Vám rádi zajistíme autorizovaný servis pro zjištění příčiny a vyřešení nastalého problému. Servisní technik přijede na místo ke spotřebiči. Objednání servisu je možné na tel. (+421) 232 141 303 (Po–Pa 8:00–20:00, So-Ne 8:00–16:30). S pozdravem Team Electrolux
- Osvedčená stredná trieda výrobku, spoľahlivá prevádzka, jednoduchá obsluha a šetrenie energie a vyhovujúca cena.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »