Najnovšie recenzie zo sekcie Vstavané rúry
- Pekny dizajn
- Rýchle pečenie
- Časovač
- Pečenie horúcim prudiacim vzduchom
Jednoznačne odporúčame túto rúru. Na jej priateľskú cenu je viac než dobrá. Má dobré funkcie a dizajn je taktiež fajn.
- Dizajn, cena, kvalitné prevedenie
- Chýba zástrčka - bolo potrebné ju domontovať
Vcelku dobrý pomer cena/výkon, pekný dizajn a úplne postačujúce funkcie.
- Zakupenie nevych foriem nakolko v bielych nedopeka
Som spokojný, funguje perfektne
- verím kvalite tejto značky
++++++++++
- Intuitívne ovládanie
- Kvalitné spracovanie
- Dobre vyriešený odvod pár
Zatiaľ som žiadnu nezistil
Chyba plny vysuv na plech
Dôvodom výberu produktu boli dobré skúsenosti so spoľahlivosťou výrobkov značky Elektrolux
Odporúčam tento výrobok, ak radi pečiete.
Pri nákupe je pre mňa dôležitá recenzia kupujúcich a rozpis technických parametrov.
- Trošku menší vo vnútri.
Odporúčam.
- Slabo zvýraznené ryhy na voličoch funkcii
zatiaľ žiadne produkt som ešte neinštaloval
- Kvalitny vyrobok
Zatiaľ všetko funguje.
- pre nás overená kvalitná značka, dôležitá bola jednoduchá manuálna obsluha, čo výrobok spĺňa, uvidíme, čaká na zapojenie do linky
xxx
- parne pecenie
- appka
- teplotna sonda
- Parná rúra s bohatou možnosťou voľby programov SteamiFy, automatický návrh teploty, voliteľné stupne parného varenia .
- Plne elektronické ovládanie a pripojenie na internet s možnosťou diaľkového nastavenia procesu varenia.
- Pamäť na nastavenie často používaných programov.
- Riadený proces čistenia a odvápňovania rúry.
- Program pizza 300°
- Pekný dizajn
- Truba pipa pri vykyvoch napatia, ani neviem ci je to vyhoda alebo nie, ked ma budi o 7 rano hlasnym pipanim. I
- Da sa v tom nieco aj upiect
- Lahko rozoberatelne pre umyvanie
- 200st za 5 minut ani nahodou
- Plytky plech nieje sucastou
- Gorenje servis je mizerny, horsi som este nezazila
Pri produkte bol popis s funkciou StepBake, tymto rura nedisponuje.
Predohrev za 5 minut, funguje v skutocnosti takto:
Predohrev 200st trva 8 MINUT, nasledne prepnutie na vrchny a spodny ohrev pri rovnakych 200st trva dalsich 7 a POL MINUTY! Cize 200 stupnov -15 a pol minuty
Je veľmi pekná. Zatiaľ som spokojná. Má všeky funkcie čo potrebujem. Nie je ich veľa, ale úplne stačia.
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »